Produktet mv.

Grunni.com

Bedriften holder til på Drag i Nordsalten. "Vi" er foreløpig et enkeltmansforetak. "Enkeltmannens" bakgrunn er egentlig knyttet til økonomi og personaladministrasjon i offentlig sektor. Men har sålangt fullført 2/3 Bachelor Ingeniør Datateknikk ved Høgskolen i Narvik.

Webløsninger som vi tilbyr er i første rekke rettet mot mindre organisasjoner som ønsker å profilere seg på internett og for event. kunne kommunisere interaktivt mot eks. medlemmer, arbeidstakere og kunder. (Eks. blogger, nyhetsoppslag, skjemaer mv.).

Våre løsninger er utformet for å dekke typiske behov. Men vi tar også utfordringer med mer kreative publiseringsløsninger om det er ønskelig. Vi garanterer uansett tett oppfølging av alle våre kunder både i og etter utviklingsfasen.

Vårt konsept

grunni.com kjører ikke på egen lokal server. Hverken domene, WEB, DNS, MAIL eller andre typiske servertjenester leveres pr. d.d fra grunni.com.

For oppsett av hjemmeside brukes derfor webhotel. Kunden velger fritt webhotel forutsatt at valgte leverandør kjører aktuelle programmer/tjenestene. Av erfaring kan vi anbefale Cliche Webhosting, både m.h.t. pris og driftssikkerhet.

NB! Uten ekstra kostnad for kunden tar grunni.com jobben med å bestille domene og ellers alt som har med webhotel å gjøre.

Webhotel som velges bør kunne kjøre:

Teknologi: HTML, PHP, MySql Database, Javascript og CSS.

Send forespørsel ...

Bildegalleri

For kunder som ønsker det kan vi levere bildegalleri, med egen administrasjon for opplasting av bilder til bildegalleri.

Det er plass til inntil 20 bilder på hver bildegalleri-side. Siden egner seg til utvidet presentasjon av bedriften/ organisasjon, miljø og produkter mv.

NB! Se egen post i prisoversikten.

Send forespørsel ...

Support

Support er åpen mellom Kl. 08.00 - 18.00 alle hverdager. Tlf. 95 74 81 89

Home ...

Les om mulighetene her ...

Poster Site - Les mer ...

Poster Site (plakat side) egner seg til enkel statisk presentasjon av din organisasjon/ bedrift. Med Poster Site får du inntil 10 websider til fyldig profilering , presentasjoner, bilder og kontaktinformasjon. Sidene er enkelt å navigere seg fram til med en følgemeny som heletiden viser hvor du er. En effektiv måte å sikre god informasjon til din kunder/ kontakter.

Siden er basert på HTML-dokumenter og CSS-styling som gir et meget godt utsenemessig resultat. Ikke for mye, og ikke for lite stæsh. Med en slik hjemmeside kan du vise bilder og tekst, logoer og kontakt informasjon.

En Poster Site er laget etter et fast designkonsept med dine farge varianter.

Beregnet tid for oppsett: 1 dag.

Send forespørsel ...

xPoster Site - Les mer ...

Samme som Poster Site men med xPoster Site jobber vi litt mer med design, du får et mer ønsket og tilpasset design, og du får inntil 20 websider.

Beregnet tid for oppsett: 1 - 2 dager.

Send forespørsel ...

Interactive Site - Les mer ...

Interactive Site et alternativ med dynamiske publiserings muligheter. Siden inneholder bl.a. nyhetsopplag og blogg. Sidene administreres av deg. Du kan legge ut nyheter, blogge, redigere og fjerne det som publiseres.

Med Interactive Site får du inntil 20 publiserte web-sider.

Beregnet tid for oppsett: 2 - 3 dager.

Send forespørsel ...

xInteractive Site - Les mer ...

xInteractive Site er mer avansert enn Interactive Site og inneholder innlogging for medlemer/ brukere. Dette gir mulighet til kommentar/ dialog via blogg og nyhetsider fra bruker. Samt å sende mail direkte fra sia. Det er også mulig å ha "lukkede" medlemssider, en intranett lignende funksjon.

Beregnet tid for oppsett: 2 - 4 dager.

Send forespørsel ...

Eks. xInteractive Site: Et borettslag arrangerer det slik at beboeren kan gå på nett for å fylle ut et skademeldingsskjema som leder i borettslaget så mottar på nett/ el. mail. Eller at beboerne kommenterer innlegg på ei oppslagstavle og blogg etc.